22.6 C
Бургас
вторник, октомври 8, 2024

Базар на мартеницата в Galleria Burgas от днес

Пролетта влиза в мол Galleria Burgas още в средата на февруари. От днес, 15 февруари, първият етаж на търговския център ще се превърне в дом на Пижо и Пенда с откриването на Базара на мартеницата.

b7ebe5cf6f331c3624f8bf32e1129c65До 2 март над 10 щанда ще предлагат червено-белите конци, сплетени по хиляди различни начини, на клиентите на Galleria Burgas. В специална работилничка най-малките посетители на търговския център ще могат да „откраднат занаята” от сръчните ръце на плетачка на мартеници и да си направят свои собствени амулети за здраве.

Хилядолетната българска традиция ще бъде спазена и всеки от посетителите на търговския център ще бъде дарен с мартеница и пожелание за щастливо ново начало. „Посетителите на Galleria Burgas не са анонимна и безлична маса. За годината, в която сме заедно, те се превърнаха в приятели, а на първи март всеки закичва близките си с мартеница, като символ на надеждата и символ на онова българското, здравото, вярващото, което всички ние носим в сърцата си”,  вълнуват се мениджърите от търговския център.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук