18.2 C
Бургас
вторник, октомври 8, 2024

Браншовици за цигарите: Хората трябва да имат избор

Категорично подкрепям отпадането на забраната за тютюнопушене, защото в крайна сметка не съм видял едно читаво доказателство, че пушенето е по-вредно от пиенето, например. С такъв плам да се налагат забрани, за мен е антидемократично, заяви управителят на най-емблематичния бургаски хотел, Георги Мицов пред Агенция „Фокус“.

5032b3a8c944e3186902573a059ba875

Според него, клиентите трябва да имат право на избор. Освен това не бива да се пренебрегват и разходите, похарчени за обособяването на зони за пушачи и непушачи. По данни на Мицов в хотела са похарчили над 72 хиляди лева за тази цел, които реално сега не се използват.

Според Мицов, трябва да има заведения, в които ходят и пушачи, и непушачи. „Пък непушачите като не им се пуши да избират къде да ходят“, заключи той. Мицов бе категоричен, че с пълната забрана за тютюнопушене е имал отлив на клиенти.

„Ако бяхме толкова големи демократи и толкова се грижим за човешкото здраве щяхме да изгоним „дрогаджиите“ и нямаше да допускаме до всяко едно училище да има поне по пет дилъра“, отсече Мицов.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук