18.2 C
Бургас
вторник, октомври 8, 2024

ГЕРБ дари 1000 лв. за юбилея на Сдружението на жените с онкологични заболявания в Бургас

1000 лева постъпиха в сметката на сдружението с нестопанска цел „Жените с онкологични заболявания и техните сподвижници – град Бургас” от субсидията на ПП ГЕРБ в морския град.

Сдружението навърши 10 години и по този повод организира благотворителен концерт, който се състоя снощи в Културния дом на Нефтохимика. d3245784c232e34470fd1d7a6f006f1bСъбитието беше уважено от народните представители д-р Галина Милева и Диана Йорданова. Д-р Милева е член на парламентарната Комисия по здравеопазване и от години следи процесите при лечението на онкологичните заболявания.

Концертът беше с вход свободен за гражданите, а за участие бяха поканени изпълнители като Тони Димитрова, Жан Шейтанов, „Петте сезона”, хор „Милка Стоева” и др.

Събитието беше организирано с Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания и приятели.

Дни преди юбилея представител на бургаското сдружение се срещна с народния представител и областен ръководител на ГЕРБ Димитър Бойчев, който се запозна с работата на организацията, която подава ръка на десетки жени със здравословни проблеми. Двете страни разговаряха и за бъдещо сътрудничество в сферата на благотворителността.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук