23.8 C
Бургас
неделя, октомври 6, 2024

Григор Димитров и екранният Крисчън Грей като близнаци

Екранният Крисчън Грей от лентата по книгата “50 нюанса сиво” е почти като близнак на Григор Димитров. След премиерата на филма у нас преди седмица зрителите останаха изненадани от поразителната прилика между ирландския актьор и най-добрия ни тенисист.

Григор Димитров, снимка 24 часа
Григор Димитров, снимка 24 часа

Изглежда, точно момчешкото излъчване, което имат двамата, в момента е най-търсената и актуална визия при мъжете, пише 24 часа. Доказателство за това е и класацията на 50-те най-сексапилни мъже за годината на MTV. В нея присъстват и Дорнан, и Димитров – първият я оглавява, а 9 позиции след него е българинът.

Облеклото им винаги изглежда неглиже, но си личи, че са се погрижили и това всъщност е търсен ефект. Физическото им сходство също е голямо. И двамата имат светлокестенява чуплива коса. Височината им е над 1,80 м, като Григор (1,90 м) изпреварва Джейми със 7 см. Телата им са фини, но с добре развита мускулатура.

Джейми Дорнан от "50 нюанса сиво"
Джейми Дорнан от „50 нюанса сиво“

Има само два детайла, които ги правят различни. Първият е цветът на очите. Тези на тенисиста ни са тъмни, а на актьора – яркосини. При Дорнан обикновено те личат повече, когато е с дълга брада и мустаци. Те са неделима част от визията му, но лицето на ирландския актьор и модел е гладко обръснато за играта му в “50 нюанса сиво”. За ролята на властния Крисчън той беше избран, след като топмоделът Дейвид Ганди я отказа.

Григор Димитров също почти винаги е с брада и мустаци, но неговите са от типа “тридневна”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук