15.4 C
Бургас
петък, октомври 4, 2024

Двубоят „Нефтохимик“ – „Литекс“ ще бъде безплатен за пенсионери и ученици

Ученици и пенсионери ще гледат безплатно мача от 23-ия кръг в „Б“ футболна група между отборите на „Нефтохимик“ и „Литекс 2“. Двубоят е днес от 17:00 часа на стадион „Лазур“. Треньор на ловчанлии е бившият национал Любослав Пенев.

Преференциални са и цените на масовите билети за вход, които този път ще струват само 2 лева. Ученици и пенсионери ще влизат безплатно. Срещата се очаква с голям интерес от бургазлии, заради класата на съперника, който след края на есенния полусезон беше изваден от „А“ група, но до голяма степен запази състава си. Мачът е от 23-ия кръг в „Б“ футболна група.

Главен съдия е Иван Пенчев, с помощници Румен Иванов и Цветан Горанов. Билетите за вход са на символичната цена от 2 лева. Ученици и пенсионери ще влизат безплатно. Наставникът на бургазлии Диян Петков има кадрови проблеми, свързани с контузиите на Владислав Мисяк, Стоян Кижев и Стефан Неделчев, които отпадат за мача. Само една точка дели двата отбора във временното класиране. „Нефтохимик“ е седми с 28 точки, „Литекс 2“ е на девето място с 27 точки.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук