22.6 C
Бургас
събота, октомври 5, 2024

Дизайнер на Прада и Армани обзаведе къщата на VIP Brother 3

 VIP Brother 3 започва в понеделник от 20 часа. Рекорден брой съквартиранти влизат в къщата. Първата битка в къщата ще бъде Праисторическа. Специалните мисии извън къщата ще се наричат Благотворителен съботник. Елиминациите ще бъдат всеки четвъртък. Номинираните ще бъдат 5, двама съквартиранта ще се спасяват с песни, танци и сценично изкуство в сряда. Останалите двама ще влизат в ролята на водещи и режисьори в седмично токшоу. Мебелите в къщата са на световноизвестни дизайнери, някои от които работят за Прада, Фере, Исей Мияки. В къщата има 6 помещения, в това число репетиционна1. Концепцията: благотворителност чрез забавление

Тази пролет VIP Brother се завръща напълно променен и обръща поглед към ново начало. Третият сезон на риалити шоуто ще бъде благороден. VIP съквартирантите ще участват, за да помогнат на хора в нужда. VIP Brother ще предложи на своите звезди благотворителни каузи, зад които те да застанат с чисто съзнание и открити сърца. Каузи, които да подкрепят с участието си в най-популярното риалити шоу. Защото този сезон то обещава да ги представи достойно, в тяхната най-добра светлина, като истински рицари на доброто. Както никога досега, номинациите в къщата ще бъдат позитивни, зрителското гласуване – също: „Спаси своята любима звезда, защото тя помага“.

VIP Brother 3 ще подкрепи осем благотворителни каузи (виж Приложение #1). Риалити шоуто ще продължи осем седмици, през всяка от които известните съквартиранти ще се състезават в името на една определена кауза. Парите, събрани в третия сезон на VIP Brother, ще се разпределят поравно между осемте каузи.

2. Шоуто: пет ключови елемента

Благотворителен съботник

Благотворителният съботник във VIP Brother 3 се провежда всяка събота извън къщата. По време на този вид мисии VIP съквартирантите влизат в различни роли и практикуват непознати професии. Те са  разделени на два отбора, като крайната цел на всеки отбор е да събере повече пари от другия. По време на Благотворителния съботник зрителите на Нова телевизия ще могат да срещат на живо VIP съквартирантите и да следят съвсем отблизо изпълнението на техните задачи.

Битки

Битки има всеки понеделник по време на лайв предаване с водещи Ники Кънчев, Димитър Рачков и Мария Игнатова. Битките представляват състезание, в което VIP съквартирантите участват индивидуално. Всяка седмична битка излъчва един победител, който печели имунитет в елиминациите и има право да номинира 3-ма свои съквартиранти. Първата битка във VIP Brother 3, която ще бъде излъчена в понеделник, 23 март, ще бъде Праисторичска епоха. Ще има още Футболна битка, битка Далечен Изток etc. За целта на битките, съквартирантите ще напускат къщата и ще мерят сили на специалната Арена, облечени в специални костюми. Там те ще свалят всички задръжки, ще играят и ще се вълнуват така, както никога досега. Тематични костюми, маски, неудобни ситуации, емоционални обрати и много, много смях очакват зрителите на специални VIP битки. Останалите нови елементи във VIP Brother 3 – Гост-звезда, Артистични мисии, както и начинът, по който съквартирантите ще се номинират и елиминират, можеш да прочетеш в Приложение #2.

3. Къщата: красива и уютна

VIP къщата има 6 помещения – малка и голяма баня, две спални помещения, хол с трапезария, изповедалня, склад и репетиционна. Някои от мебелите във VIP къщата са по дизайн на световноизвестни имена. Черните столове в трапезарията например са по дизайн на Карим Рашид, работил за Прада, Джорджо Армани, Исей Миаки. Меката мебел е на световноизвестната италианска марка Натуци. Над 4000 души всеки ден спират избора си на мебел Натуци. Един от тях е и Джанлуиджи Буфон.

4. Съквартирантите: рекорден брой

В този сезон на VIP Brother съквартирантите ще бъдат повече от обикновено, както и много повече от обичайното в различни държави по света. Те ще се над 15, може би 16, а защо не и 17?

5. Водещите

Ники Кънчев – VIP Brother 3 lives

Лайфовете във VIP Brother 3 ще бъдат три седмично – в понеделник, сряда и четвъртък.

Камелия – „Голямата уста“

„Голямата уста“ ще започне една седмица след старта на VIP Brother 3 и ще се излъчва три дни в седмицата.

Димитър Рачков и Мария Игнатова – Битките

Двойката ще води VIP битките в къщата – всеки понеделник по време на лайфа. 21.jpg11.jpg

61.jpg

31.jpg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук