19.9 C
Бургас
сряда, октомври 9, 2024

Димитър Димитров: Имаме качествата и самочувствието да се надиграваме с „Левски”

„Всеки от нас знае значението на този мач. Надявам се, че всеки иска да се представи в най-добрата светлина и да спечели, именно заради факта, че победите над „Левски” и „ЦСКА” имат малко по-особен заряд. По отношение на отбора всички са добре с изключение на Пламен Крумов, който има някакъв проблем в бедрото, и Дани Кики, който имаше някакво вирусно заболяване. 885dff1592870742d41a6d3a9cd961ffОчаквам днес Анисе да се прибере от Франция, тъй като беше там по лични причини”, сподели на редовната пресконференция старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Димитър Димитров.

„Мисля, че имаме качествата да се надиграваме с „Левски”. Разбира се не бива да надценяваме своите възможности, както и да подценяваме тези на „Левски”, но мисля че ако играем максимално концентрирано, е в нашите ръце и сили да се преборим с тях. Разбира се трябва да подходим много прагматично в някои ситуации, да отчетем силните страни на футболистите на „Левски” и да се възползваме от слабите им страни. Лично аз и моите футболисти имаме самочувствието да се надиграваме, а и да спечелим този мач. С персоналните задачи съм приключил много отдавна, затова и няма да поставян такива. Моите разбирания за съвременния футбол са повече за зонова защита, скъсяване на линиите, препредавания, все неща, които се опитваме да тренираме, като разбира се внимаваме и се съобразяваме с индивидуалните качества на всеки футболист”, сподели още Димитров.

На въпрос дали Радостин Кишишев е готов за пълни 90 минути, бургаският специалист отговори, че според него не е готов кондиционно на 100%, поради дългата контузия, но е убеден в пълното му себераздаване на терена.

2893d3aa9cf01beda1742fbcc3a57efaПламен Киряков: Преференциалните билети ще бъдат само до деня на мача

 

Изпълнителният директор на ПСФК „Черноморец-Бургас” Пламен Киряков, който също присъства на редовната пресконференция на отбора, изрази своите надежди за пълен стадион в деня на мача с „Левски”. Той подчерта оше, че преференциалните цени на билетите за деца до 18 години и пенсионери, ще важат до деня на мача. В самия ден всички билети ще бъдат на стойност от 5 лева. Той допълни, че до момента има продадени около 1000 билета.

Всеки, който желае да се снабди с билет, може да го направи във фен магазина на стадион Лазур, както и на касата в хотел „България”. В деня на мача пък ще бъдат отворени и всички каси на стадиона.

Киряков изрази и пълната подкрепа на целия клуб за старши треньора Димитър Димитров в предстоящата му битка с коварна болест.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук