19.8 C
Бургас
понеделник, октомври 7, 2024

Заливат Бургас със свежи идеи

Новосъздаденото сдружение с нестопанска цел „Вълна” обяви намерението си да залее Бургас с идеите на младите хора от града и региона. Председателят на неправителствената организация Мартин Павлов призна, че заедно с колегите си ще работят за привличането на нестандартно мислещи хора към общи каузи и кампании.

4d73ac8eed1990a47bacb38c00a05949В СНЦ „Вълна” споделят, че едно от предимствата им е това,че са партийно необвързани, а членовете им имат разнообразни политически пристрастия или са представители на различни етноси и дори националности, т.е на събиранията на сдружението участват българи, арменци, турци и дори пъстрият етнически калейдоскоп представя и Китай.

Между учредителите на организацията има инженери, кинематографи, туроператори, консултанти, журналисти, преподаватели и инвеститори в екотехнологии. Общото между всички е това, че почти всички развиват собствен бизнес и никой не е общински или държавен служител.

Според Мартин Павлов вместо да емигрират младежите от Бургас и региона могат да потърсят възможности за реализация на идеите си тук и да открият съмишленици, с които да работят заедно по различни проекти.За целта в скоро време ще отвори врати офисът на организацията, който членовете и предпочитат наричат с нестандартното име „пространство”

СНЦ „Вълна” вече получи покана за участие в два проекта на сериозни партньори от Бургас и София ,а до края на годината ще започне да реализира и свои собствени каузи. Сдружението вече събира съмишленици и на офиациалната си страница в социалната мрежа.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук