21.5 C
Бургас
неделя, октомври 6, 2024

Започва записването за инициативата „Пиколо-оркестър“

Започва записването за инициативата „Пиколо-оркестър“, съобщиха от пресцентъра на Община Бургас. „Пиколо-оркестър“ се провежда за втора поредна година. Музикалният проект е безплатен и всеки, който желае, може да се запише за участие в него. Реализира се от Музикална школа „Й. С. Бах – Бургас“ в партньорство с Община Бургас и ОУ „Св. Княз Борис I“.

духов оркестър

Школата ще събере десетки музикални таланта от 3 до 28 август с ежедневни репетиции в сградата на училище „Св. Княз Борис I“. Те ще се провеждат от 10.00 до 16.00 часа всеки делничен ден. По традиция финалът на музикалния проект ще бъде даден с майсторски концерт на 28-ми август в КЦ „Морско казино“. Проектът цели ангажиране на бургаската младеж през ваканционните месеци с класическа музика и обогатяването на културната програма на Община Бургас.

Репетициите ще водят доказани музиканти и преподаватели като Мария Пенчева, която ще обучава талантите в тънкостите на цигулката и виолата . Николай Демерджиев – дипломиран преподавател и доктор от Университета по музика и приложни изкуства във Виена, е вторият педагог.

Записването е до 15 юли, като всеки желаещ трябва да попълни и подпише формуляр, сканиран и изпратен до Николай Демерджиев на email: [email protected] или на тел.: 0898 826 886. Може да се запишите на при Живка Георгиева, тел:056/ 846 053.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук