22.6 C
Бургас
събота, октомври 5, 2024

Кандидат-кметица с провокативна фотосесия в новооткрит морски хотел/снимки/

Скандалната кандидат-кметица и фолкпевица Бриана, която се подготвя за изборите в родния й  град Левски за втори път, подгрява своя електорат с провокативни снимки от басейна и фитнеса на новооткрит луксозен  жилищен и хотелски комплекс,  разположен в централната част на курортен комплекс Слънчев бряг, близо до морския бряг.

IMG_0164Звездата от формата „България търси талант“ Боряна Пантелеева е едва 30-годишна, но плановете й за политическа кариера са повече от сериозни.

Първият й опит да стане кмет на гр. Левски, макар й неуспешен, бе през 2011 г. В свои интервюта тя разкрива й плановете си част от предизборната си стратегия и  работна програма – да задържи младите хора в града и да намали безработицата. Как ще стане това?IMG_0161 Със….. забавления, убедена е Бриана. И демонстрира своята предизборна програма с релакс сред първокласния дизайн на комплекса и с провокативни пози в зоните за отмора и спорт на хотела. Запознати веднага заподозряха нейни топли отношения с инвеститорите в комплекса, където тя все по-често има сценични участия и гостувания. IMG_0172

IMG_0167Снимки  комплекс  AVENUE DELUXE

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук