21 C
Бургас
петък, октомври 4, 2024

Кирил Христов – Принца с обвинение за убийството на Никола Колев

Окръжна прокуратура-Бургас привлече като обвиняем и постанови задържане под стража за срок от 72 ч., спрямо Кирил Христов, който застреля главния готвач на ресторанта си в Несебър. Той е привлечен, като обвиснем за това, че на 17.04.2016 година, умишлено е умъртвил Никола Колев, прострелвайки го с пистолет.

4

До момента е извършен оглед на местопроизшествието. Иззети са обтривки  за установяването на барутни частици, извършен е и разпит на очевидци. Назначени са съдебно – медицинска експертиза за установяване на механизма и причините за настъпване на смъртта, както и химическа експертиза, която да установи имало ли е алкохол в кръвта на извършителя и пострадалия.

Разследването продължава, като предстои Окръжна прокуратура –Бургас да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Кирил Х.

Жертвата и задържаният за престъплението са приятели от дълги години, разказват хора, живеещи до ресторанта „Принц Кирил”, в който се разиграва трагедията. Собственикът му е известен с прозвището Принца и е съдържател на няколко хотела в Несебър.  В нощта на престъплението шеф и главен готвач сядат на маса, за да се почерпят и поиграят на табла. В малките часове на нощта, между двамата избухва спор, който отключва агресията на собственика на ресторанта – Кирил.

Според свидетелските разкази, той отишъл до автомобила си, взел огнестрелното си оръжие и застрелял от упор служителя си.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук