14.6 C
Бургас
понеделник, октомври 7, 2024

Лекция за пътната безопасност в ОУ „Братя Миладинови“

Сдружение SOS-ПТП град Бургас организира лекция на тема „Пътна безопасност“ с учениците от 6 и 7  клас  от ОУ „Братя Миладинови“. Лекцията се проведе в два поредни дни, на 10 и  11 март като се включиха над 150 деца.395e9cc74861ea8483fe9c1a19598e3f

Лекцията се проведе в две част. В първата, децата се насладиха на специално изработено за събитието видео, в което ясно са описани най-честите причини за настъпване на ПТП, както и „как да спазваме правилата за движение по пътищата“. Във втората част, учениците задаваха своите въпроси към представителите на Сдружение SOS-ПТП.

Организаторите са категорични, че тази лекция ще се превърне в традиция и са убедени, че след ОУ „Братя Миладинови“ и останалите училища на територията на Община Бургас ще се обърнат към Сдружение SOS-ПТП за практически съвети по темата „Пътна безопасност“. С тази своя лекция Сдружение SOS-ПТП продължава да следва своята линия, която цели да научи младите водачи на превенция по пътна безопасност и спазване на пътните закони и норми.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук