17.6 C
Бургас
четвъртък, октомври 10, 2024

Летище Бургас с ВИП посрещане за 2 000 000 – я си пътник

Летище Бургас посрещна днес (16ти септември) с празнична церемония двумилионния си пътник за тази година. Това е Елена Даданова, която пристигна на най-слънчевото летище в България с полет от Москва на авиокомпания Трансаеро в 9:09 ч. Елена  и Сергей са за първи път в България и ще почиват в курорта „Слънчев Бряг” в продължение на една седмица.

daf0d7606e2bbc80291f0ec805309ab3„Избрахме България, защото получихме много добри отзиви за страната ви”, сподели Елена. Двумилионната пътничка живее в град Муром, Владимирска област ,в близост до руската столица Москва. Елена работи в сферата на туризма, а съпругът й се занимава с търговия.

Още при слизането си от самолета, юбилейната пътничка, бе тържествено посрещната от директора на летище Бургас, Георги Чипилски, който поднесе билет „ 2 милионен пътник на летище Бургас”, голяма кошница с плодове, букет от български рози и още много подаръци, сред които уникален стъклопис. Специалният гост на аеропорта получи подаръци и от кмета на Бургас, Димитър Николов и областния управител Константин Гребенаров.

Луксозна лимузина, украсена с логото на аеропорта и надпис „2 – милионен пътник на летище Бургас”, отведе всички официални гости до ВИП залата на летището. По-късно лимузината отведе двойката от Русия до хотела им в Слънчев бряг.

Посрещането на двумилионния пътник на летище Бургас се превърна в истинска атракция за всички близо 200 пътници, които пристигнаха на морското летище със същия полет.

Авиокомпания Трансаеро изпълнява на летище Бургас полети от Москва с едни от най-големите типове пътнически самолети и оперира на аеропорта от 2006-та година.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук