16 C
Бургас
събота, септември 21, 2024

Майка от Ахелой изостави 11 месечно бебе при бавачка

Полицията в Бургас проверява сигнал за изоставено 11 месечно момченце.  40 годишна бургазлийка е съобщила,  че в дома й има изоставено от майка си бебе. Жената обяснила, че  отговорила на подадена във в-к «Ало, Бургас» обява за детегледачка. В дома й на 25 декември 2014г. дошла Ана Алексиева от Ахелой с 11 месечното си бебе. полицияТя й обещала месечно възнаграждение в размер на 1 200 лв. , за да се грижи за детето й. По думите на бургазлийката обаче детето до вчера не е потърсено от майката, което я накарало да алармира полицията.

В резултат на полицейските действия е констатирано, че  24 годишната Ана Алексиева  от Ахелойима още две деца / на 4 и 3 години/. Същата нямала постоянни трудови доходи и действително поверила грижата за най-малкото си дете на бургазлийката.

По думите й за грижите 40 годишната бургазлийка получила първоначално сумата от 350 лв., но «гледачката» отрича този факт.

С цел изясняване на случая с оставеното без надзор и достатъчно грижа малко момченце, майка му  е задържана за срок до 24 часа.

Детето с полицейска закрила е настанено в Дом за медико-социални грижи в Бургас. По случая е образувано бързо досъдебно производство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук