19.3 C
Бургас
неделя, октомври 6, 2024

Модна къща дари абитуриентски тоалети на деца в затруднено положение

„Никол Фешън“ направи щастливи четири гимназистки за най-хубавия им празник. С изключително благороден жест в навечерието на абитуриентските празници, младата дизайнерка Нурдживан Димитрова развълнува до сълзи четири момичета, които пристъпват прага на зрелостта след броени дни. Собственичката на известната модна къща „Никол Фешън“ дари четири авторски официални тоалета на млади госпожици от Бургас. Бутиковите облекла са от последната абитуриентска колекция на Нури Димитрова, представена преди повече от месец на голямо ревю в Бургас.7321-a.jpg Дарените официални облекла не бяха съвсем по мярка на фините девойки. Самата модистка направи корекциите и на 14 май  абитуриентките излязоха от магазина на „Никол Фешън“ със своите прекрасни рокли, които бяха като изляти по тялото. При изработването им са използвани тафта, органза, ръчно бродирана дантела. Самите дрехи са сътворени с много любов, вдъхновени от младостта и пролетта.Две от девойките са от математическа гимназия в града, а другите две са възпитанички на английската гимназия. Всички деца са от семейства в затруднено материално положение, с по един родител. Майките споделиха, че за тях е било тежко изпитание подготовката за бала на младите госпожици. Дарението на Нури Димитрова дойде в семействата им като неочакван и прекрасен подарък. Получаването на всяка една от уникалните рокли беше „полята“ със сълзи от благодарност и вълнение. Едната от майките сподели, че до сега никой в живота им не е правил по-голям жест от този. В домовете на четирите момичета историята е различна, свързващото е това, че живеят трудно, с много лишения. Но въпреки оскъдицата, те завършват с отличен успех и ще продължат своето образование.

Младата несебърска дизайнерка категорично не пожела да спомене стойността на дарението, както и имената на девойките от съображения за деликатност. Единственото й желание е да достави радост на тези момичета, с които взаимно се харесаха. И подарените красиви тоалети да дадат успешен старт на живота им след ученическата скамейка.

nurdjivan_dimitrova.jpgНурдживан Димитрова и модната къща „Никол Фешън“ все по-сериозно дават заявка, че са незаобиколим фактор в модната сфера. С всяка следваща колекция дизайнерката изненадва с нестандартни идеи и решения. Дава нова посока на  познатото, представяйки го по неочаквано интересен начин. Следващото ревю на Нури Димитрова ще бъде в края на този месец. То ще бъде посветено на Деня на детето – 1 юни и в унисон с празника ще бъдат представени облекла за най-малките.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук