14.9 C
Бургас
понеделник, октомври 7, 2024

Нова ветеринарна клиника в Черноморец

С водосвет отслужен от отец Стилиян от църквата „Св. Никола”в Черноморец и в присъствието на жители и гости на града бе официално открита Югоизточна ветеринарна клиника „Св. Ана „.Новата придобивка в Черноморец е изградена по европейски проект на стойност 516 хил. лв. и ще обслужва жителите и земеделските стопани в цялата община. ae07bf59b6bb55d1c9ef86f2a935cfe2Подобна ветеринарна клиника с най- модерното оборудване се открива за първи път в целия регион и привлече интереса и на специалисти, които присъстваха на откриването й. Ветеринарната клиника, изградена по европейски стандарти има три манипулационни, операционна и рентгенов апарат, както и приемна, зоомагазиен и ветеринарна аптека.

По време на тържеството д-р Чанева и екипът й благодариха на общинското ръководство, лично на кмета Панайот Рейзи и на общинските съветници, които направиха всичко възможно този проект да бъде реализиран.”Благодаря на всички, които ми помогнаха да бъде реализиран този проект, но най- вече искам да благодаря на Панайот Рейзи, защото той видя в проекта за ветеринарна поликлиника повече от една сграда и един бизнес. Той видя новото, прогресивното и европейското, към което всички се стремим, но малцина имат воля да реализират. Панайоте, благодаря ти не само заради мен, но и заради всички, които ще ползват услугите на ветеринарната поликлиника”-заяви д-р Чанева и покани кандидата за кмет за втори мандат Панайот Рейзи да пререже символично лентата на модерната ветеринарна клиника.

4a56809997f77d5297dedbab304aa478На официалната откриване присъстваха кмета на град Черноморец и кандидат за втори мандат Добри Добрев и кандидатите за съветници от листата на ГЕРБ-Созопол Красимира Германова, Катя Стоянова, Светлана Лулева, Христо Бардуков, Стоян Маринов,Тодор Чакъров,Пенка Щерионова и Иван Киров.3f1be000b64ae11a5eb94771d7397176

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук