22.6 C
Бургас
вторник, октомври 8, 2024

Племенникът на Бил Клинтън намигна на БГ Мисис Глоуб

Румяна Маринова бе жури и почетен гост на Мисис Глоуб 2012, не пропусна и концерт-поклонение на Майкъл Джексън в Лос Анджелис, съобщава ПРофайл.

Най-красивата омъжена българка за 2004 г. д-р Румяна Маринова бе почетен гост и част от журито на световния конкурс за най-красивите съпруги – “Мисис Глоуб” в Лос Анджелис. 859aa41ab11ccb912e38c42c0f848a5d
Тя обаче била изненадана от един от племенниците на Бил Клинтън, с когото преди година заедно бяха в състава на журито. Този път той бил на конкурса като част от публиката. Както е известно именно неговата леля и държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън активно подкрепя организацията и подпомага конкурса. Една от основните цели на това събитие е да набира средства срещу злоупотребата на деца и възстановяването на терен за строителството на сграда за тяхното настаняване.
Руми Маринова, която е стоматолог, не пропуснала да отиде на концерта в памет на Майкъл Джексън в “Стейпълс център” в Лос Анджелис. В шоуто са участвали артистите, които трябваше да се качат на сцената заедно с Джако на един от концертите му преди 3 години – танцьорите от “Цирк дьо солей” и много музиканти. На виртуалното шоу Майкъл присъствал с глас и видео.

В конкурса за най-красива омъжена дама са спорили 40 жени от цял свят, като короната спечелила украинката Ирене Уонг. Българската представителка Екатерина Рот впечатлила публиката с костьом „Една българска роза“ на дизайнерката Ваня Райкова.Официалната рокля била пък ушита специално от модната диктаторка София Борисова,.
На националната ни вечер съпругата на американски филмов продуцент Рот подарила на всички участнички Бг розово масло.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук