14.3 C
Бургас
вторник, октомври 8, 2024

Преглеждат уши, нос и гърло безплатно в „Меден рудник”

Всеки ден от началото на следващата седмица в МБАЛ „Черноморска – Бургас” ще се извършват безплатни профилактични прегледи на уши, нос и гърло. Шефът на отделението и специалист по Ушно-носно-гърлени болести д-р Иво Парунов ще приема пациенти от 9.00 часа до 12.00 часа в рамките на две седмици.

„УНГ заболяванията увреждат сериозно качеството на живот, затова е препоръчително за тях да се вземат мерки на време и да бъдат лекувани. Най-разпространените заболявания в тази област са свързани със затруднено носно дишане, сънната апнея, или хъркането, гласови разстройства и патологии на ларинкса”, коментира д-р Парунов.

919afdaac203d9c1a5502f061b32da0cТой припомни, че често неизлекуваните заболявания на горните дихателни пътища в последствие могат да доведат до усложнения като пневмония и др. Статистиката сочи, че при УНГ болестите, в случаите, когато не са придружени от силни болки, най-често пациентите са склонни да прибягват до самолечение, без консултация с лекар.

Безплатните профилактични прегледи стартират от 10 декември. Те ще извършват след предварително записване на телефон 056/ 707 606 на регистратурата на болницата в „Меден рудник”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук