Петзвездната перла на Българското Черноморие Гранд Хотел Поморие ви предлага избор между шест зали за вашия специален ден, сватбено тържество или за среща с приятели в непосредствена близост до морето. Ресторантите в хотела вече са с нов мениджмънт, а главният готвач Ивайло Чонков е ученик на шеф Стоян Мавров, който всички познават от невероятната кухня на хотел „България” в Бургас.
За вашата сватба имате избор между основният ресторант „Капитолия” с 150 места или „Балната зала” в комплекс „Атриум”. Кувертът започва от 39 лв. на човек нагоре. В Гранд хотел Поморие има и VIP зала за специални поводи. Блюдата в тази сала ще ви бъдат поднесени в кристални сервизи със сребърни прибори.
Ресторант “Ла Виста“ е със съвременен дизайн, издържан в меки пастелни тонове и предлага панорамен изглед към вълните на Черно море. „Ориенталски ресторант”е с друга атмосфера, която ще Ви пренесе в приказния свят на Изтока.
В Гранд хотел Поморие работи и целогодишно барбекю ресторант. В момента се разработва зимното меню. В прекрасна старинна обстановка, можете лично да изберете стек, който ще бъде приготвен пред вас. Главният готвач Ивайло Чонков ще ви изненада със сочни котлети от говеждо месо “Black Angus”, приготвени по специален начин “Су Вид“ свински ребра, шашлик от свинско и пилешко месо, агнешки котлети от специална селекция новозеландско месо „French Rack”, които ще изпълнят мечтите на всеки любител на месните специалитети .
Специално подбрани Черноморски калкан и миди с Пино Гри, както и други морски деликатеси се предлагат на гостите, които искат да опитат местните морски деликатеси.