15.4 C
Бургас
понеделник, октомври 7, 2024

Пролетен бал и ново меню в хотел “България”

 130 гости посрещна хотел „България“ на  Пролетен бал. Основният ресторант беше декориран в пролетени цветове, а гостите, посрещани от модели, облечени с дрехи и бижута, от пролетни цветя. Всяка отделна маса, носеше име на цвете.

Пролетният бал беше и повод гостите да опитат новото меню на ресторант „България„, изготвено от новия готвач Стоян Мавров, което е съчетание между традиционна българска и средиземноморска кухня. За добър старт на вечерта имаше Welcome drink- плодов пунш по специална рецепта на главния готвач и ягоди със шоколадова глазура. Останалите кулинарни изкушения бяха салата микс от марули и билки с козе сирене, круши,  чийзкейк, поднесен с дива рукола и пюре от малини , руло от заек, с глазирани зеленчуци и редукция от мерло, медальон от ципура и лаврак и шоколадов десерт с течен център.

Пролетният бал ще се превърне за традиционен за хотел „България“, като всяка година ще има специален гост. Първият гост за празника на пролетта ще беше примата на поп фолка Ивана.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук