23 C
Бургас
понеделник, октомври 7, 2024

Рибен фестивал в Царево ще има и догодина

Фестивалът на рибата ще се състои отново през следващата година. Това обяви председателят на Морското рибарско сдружение Динко Димитров днес. След изключителния успех на празника тази неделя, много жители на Царево продължават да идват на пристанището, за да поздравят организаторите. „Всички казват, че събитие от подобен мащаб не е имало от години”, споделят от сдружението. „Отчетохме пропуските си и позитивната реакция на гостите ни амбицира да организираме още по-добре рибния фестивал догодина”, заяви Динко Димитров.

0ed30e5c612cfd4cc4b011f9746de110Председателят на Морското рибарско сдружение иска още веднъж да благодари на Георги Лапчев, без когото организацията на празника не би била възможна. От своя страна директорът на горското стопанство обеща да направи всичко по силите си, за да може Царево още веднъж да посрещне почитателите на морските специалитети.

„Аз съм изключително доволен, защото покрай Рибния фест за Царево се заговори масово не само в регионалните, но и в националните медии. Това е реклама, несъизмерима с билбордовете и материалите, опитващи се да популяризират общината досега. Подобни събития могат да променят облика на Царево. Затова действам активно за реализирането на друга подобна идея и вярвам, че съвсем скоро тя ще е факт”, добави Лапчев.

5273acee1780a31d438d6b9a0dd09896

 

Морското рибарско сдружение в Царево се обръща към всички в общината, които имат виждане за развитието на рибения фестивал. Всеки, който има предложения за организацията или иска да се включи в следващото издание на феста може да пише на [email protected]

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук