22.6 C
Бургас
вторник, октомври 8, 2024

Романтичен уикенд в Барселона подари мол Galleria Burgas

Семейство Тоскови са щастливците, които ще прекарат незабравим уикенд в Барселона – подарък от мол Galleria Burgas. Печелившият талон с името на Никола Тосков бе изтеглен на официална церемония в търговско-развлекателния център на 14 февруари в присъствието на нотариус. Разходката из столицата на Каталуния е един от подаръците, които мол  Galleria Burgas направи на своите клиенти за деня на любовта – Свети Валентин.

636b2af51f9edc41889aaf59b9f15254Молът стартира играта за най-романтична, но и най-социална двойка сред своите клиенти в началото на февруари. Участниците трябваше да се снимат в специално подредения кът в атриума на мола,  да качат снимката си в тематичното приложение на страницата на Galleria Burgas във фейсбук и да поканят приятелите си да харесат снимката им. 454 двойки се включиха в надпреварата за романтичното пътешествие. Според регламента на томболата късметлиите бяха изтеглени сред 20-те участници, получили най-много одобрения от приятелите си. Гласуването се извърши в дните между 12 и 14 февруари.

–        Щастлив съм, че успях да спечеля екскурзия до един от най-красивите градове в света – каза Никола Тосков. В Барселона той ще отиде със съпругата си Милена Тоскова през март. Двудневния престой на двойката  – нощувки и самолетни билети, поема мол Galleria Burgas.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук