17.6 C
Бургас
четвъртък, октомври 10, 2024

Созопол – столица на Музите

От 5 до 15 юли в Созопол ще се проведе деветото издание на един от най-атрактивните младежки фестивали – Музите. В продължение на десет дни Созопол ще се превърне в арена на музика, танци, театър, фото и приложни изкуства и нестандартни форми.

Фестивал Музите

Целта на организаторите от Община Созопол и Сдружение „Музите“ е да осигурят достатъчно вдъхновяващи събития, които да стимулират младежкото творчество и изява, както и да провокират настроението на посетителите с алтернативни форми на развлечение.

Гости, участници и публика ще се насладят на атрактивните дефилета и многобройните съпътстващи акции.Конкурсите, под формата на големи публични концерти, театри  и изложби  на хилядите участници във фестивала, няма да оставят нито един посетител безучастен и всички ще се забавляват, уверяват организаторите.

Фестивалът  е  съревнование на художественото майсторство и полезно професионално партньорство, съчетание на динамичния младежки дух и талант с летен отдих и творчески изяви, празник на изкуството и трайни приятелства. Младежкият ентусиазъм, артистичната жар и инициативността на младите таланти  разшириха географията на участниците и утвърдиха фестивал „Музите“ като мащабен творчески форум, на който си дават среща различни форми на изкуство, култури и национални традиции.

Вижте пълната програма на фестивала на muzite.org

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук