0.1 C
Бургас
вторник, ноември 26, 2024

Средиземноморска кухня и гурме в новото меню на Интерхотел “България”

Ново меню със средиземноморска, интернационална кухня и гурме предлага от скоро ресторантът на Интерхотел „България“ в Бургас. Новите менюта са в процес на уточняване, но и сега ако посетите луксозния ресторант, за обяд или вечеря, новият главен готвач Стоян Мавров има с какво да ви изненада. Част от кулинарните фантазии вече са включени в специалното, обедно меню на ресторанта, а за вечеря ще ви впечатлят с още предложения.

Кулинарните фантазии започват от салатите микс от марули и рукола със дресинг, с привкус на смокини, преминават през предястията с екзотични подправки, като шафран, див лук, босилек, естрагон, сос рокфор; емулсии от чушки, моркови;  диви гъби и стигат до основните ястия със свинско, пилешко, пуешко, гъши дроб или рибни деликатеси. За любителите на изискани ястия ресторантът предлага и гурме кухня- ястия, в чието приготовление и начин на поднасяне са вложени специални съставки, особено старание и  творчество.

Предложението на главният готвач на Интерхотел „България“ за финал на кулинарното приключение е десерт- истинско произведение на изкуството, на което не може да устоите. Може да избирате между  шоколадов десерт с течен център, френска домашна торта и дори торта от моркови.

Ако искате да изненадата специален за вас човек с изисканото меню може да си резервирате и „Маса за специални моменти“. Една красива и емоционална идея на флориста- аранжор на хотела  Ради Вълканова. Не е задължително да имате повод да посетите ресторанта на Интерхотел „България“. Направете го за емоцията! За удоволствието от една хубава вечеря, в приятна компания и сред красива обстановка!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук