22.6 C
Бургас
събота, октомври 5, 2024

Тъпизъм на деня: Очевидец разкрива мръсните тайни на фолкдивите

Веско Любенов е откритието на “ШОУ” – най-известният “ловец на звезди” в България. Той е единственият нашенец, който е успял да пробие охраната и да се докосне до всички родни и световни знаменитости.

6446af379729cdb0882dff7d33da8a38

Обичам да съм сред известните. Ходя навсякъде – предавания, събития, рождени дни – вмъкваме се нелегално, без покани. На някои места ни гонят, на някои – не. Няма събитие, което да пропускаме! Трябва да се добера до снимка задължително! Докато не видя, че се качват на самолета – не спирам да ги преследвам, не се отказвам!”, разказва 23-годишният Веско. Пред “ШОУ” „ловецът на звезди” свидетелства за скандално поведение на ДесиСлава по време на участие на Галена.

– Бях на участие на Галена в “Плаза”. Точно беше излязла новата им дуетна песен с ДесиСлава и тя я беше поканила да я изпеят. Обаче наш`та Деси сладуранката се напи! Много ме изкефи, защото стана като една фенка – тръгна по сцената, почна да прегръща хората, да си танцува с някакви случайни, да ги дърпа, а тя иначе не е такава изобщо! Абе, беше се яко напила! И въпреки че беше пияна, пя много добре с Галена.

На следващия ден пък Деси имаше участие в “Плаза”-та и накрая на участието на Галена, дръпна една реч: “Аз утре ще пея тука! Ами да взема да си остана да спя тука, да не се прибирам! Хайде, чао, милички, утре ви очаквам на моето участие! И да знаете, ха-ха-ха, който не дойде… да умре!” /смях/ Лелеее! Жестоко, направо се сцепих! Много се беше напила, миличката!

blitz.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук