23.2 C
Бургас
събота, септември 28, 2024

Отличиха десетте най-добри спортисти на Поморие

На тържествена церемония, в препълнената зала на читалище „Просвета”, Община Поморие отличи  „Десетте най-добри спортисти за 2015 година”, както и всички спортни клубове и треньори в морския град. Номинациите в различните категории стартираха още през месец ноември, а всички предложения от спортните клубове бяха разгледани и оценени от компетентна комисия.

Първото място спечелиха абсолютните шампиони на България по спортни танци Давид Абрашев и Нанси Панайотова. Купата им беше връчена от кмета на Поморие Иван Алексиев.

Второто място в престижната класация  остана за футболиста от ОФК „Поморие” Стефан Стаматов, а третото място спечели състезателката по ветроходство- жени от спортен клуб  „ Циклон” Стефани Музакова.

В категорията „ Поморийци зад граница победител стана ансамбълът по художествена гимнастика .

За „Треньор на годината” беше отличен Лъчезар Танев, който изгражда бъдещите футболни звезди. Купата му беше връчена от зам. кметът на Община Поморие Илия Джингов.

Кметът на Поморие Иван Алексиев поздрави всички призьори, като подчерта, че над 1000 деца в общината са обхванати в спортните клубове и тренират в залите. Алексиев разкри и  амбициите си за развитието на спорта в общината.

По време на тържествената церемония беше показан филм за спорните постижение на клубовете в Поморие.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук