13.8 C
Бургас
понеделник, септември 30, 2024

Поздрави: Чичо Кмет! :) Пак атакуваха Димитър Николов във Фейса

„Благодаря на всичките 258 бургаски ученици от горните класове, които днес почти блокираха фейсбука ми с лични съобщения и искане за обявяване на дървена ваканция. Не мога да изчета всичко, защото нищо друго не трябва да работя.“ Това написа кметът на Бургас в личния профил в социалната мрежа след втората „ученическа атака“ срещу него.

Кметът получил десетки съобщения в умолителна стихотворна форма, уникални снимки с ушанки, уши, ледени висулки, пингвини, фризери, бели мечки, шушони, снежни лавини и човеци.

„Благодаря за милите обръщения – Миташки, брат, скъпи чичо – имаш ли сърце, Митак, човек, началник, адаш, Бург, чичо кмет и т.н. 🙂 И въпреки че съм впечатлен от вашата организация, няма как, разберете“, се казва още в поста на кмета Николов. 

От него става ясно, че все пак той е провел разговор с представители на образователния инспекторат РИОКОЗ, с част от директорите. Основание за обявяване на „дървена ваканция“ обаче така и не било намерено.

Кметът получил и писма от родители, които били против подобна мярка. „Разбирам, че в края на срока сте залети от контролни. Студено е, но трябва да ходите на училище. Вярвам във вас. Благодаря, че ме разсмяхте с изобретателност. Поздрави: Чичо Кмет 🙂 , отговорил кметът на учениците.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук