24.9 C
Бургас
петък, октомври 4, 2024

Facebook прослави полицаи, скрити в нива с радар /видео/

Широк отзвук в социалната мрежа Facebook предизвика видеоклип, заснел двама полицаи от Исперих, които са се скрили в нива и засичат с радар скоростта на преминаващите автомобили, без за използването на уреда им да има поставен пътен знак.

Автор на клипа е Юлиян Тодоров от Разград, а споделянията му са вече над 1800. Няма яснота дали са взети мерки от шефовете на служителите на реда, които са нарушили реда, за чието спазване трябва да следят.

Клипът е заснет между селата Малко Йонково и Лудогорци. Продължава 16 минути, през което време Юлиян Тодоров върви пеша от Малко Йонково до скритата зад храсти в нива полицейска кола в търсене на пътния знак, обозначаващ използването на радар. По законпреносим знак трябва да има на 150 м от апаратурата, на клипа обаче знак няма.

В същото време покрай автора на клипа преминават десетина моторни превозни средства, повечето с по-висока от разрешената в подобен участък скорост и вероятно скоро с „честитка“ ще разберат, че са били заснети в това нарушение.

„Снимам този клип, за да покажа как служителите на реда не спазват законите, а са с претенции ние да ги спазваме“, аргументира се в началото на клипа Юлиян Тодоров. Клипът е споделен от потребители на Facebook предимно с коментари от типа: „Наглостта и своеволията нямат граници в държавата ни!!!!“ и „Ех, тези наши полицаи по-нагли станаха от политиците“.

Тодоров е заснел и разговора си с полицаите, когато стига до тях. Униформените му искат документите за проверка и твърдят, че той няма право да ги снима.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук