21.1 C
Бургас
неделя, октомври 6, 2024

Вижте приказния бал с 250 гости и червен килим

Кадри от един от най-коментираните абитуриентски балове този сезон излъчи Нова телевизия. Те са от изпращането на Габриела Якуб – дъщеря на известен пловдивски лекар и „Мини Мис Пловдив” 2009 година.

Всички заговориха за тържеството на Габриела, когато стана ясно, че те ще покани 250 души и ще смени три лъскави рокли – червена, черна и сребриста. По думите на блондинката, тя познавала всичките си 250 гости. Тя поканила толкова много хора, защото не искала да обиди никого.

Миската сподели още, че се готвила за събитието от 2 години. Втрещена от думите й, водещата я попита: „А като тръгнеш да се жениш се чудя какво ли ще бъде”. „Втора абитуриентска може би”, отвърна невъзмутимо тя.

Image_5538765_126

„Аз още от малка съм свикнала да изглеждам блестящо, да се опитвам във всеки един момент, дори в ежедневието си, полагам грижи за себе си и за външния си вид. Пък точно в този ден ако не изглеждам така, то кога?”, сподели още Габи.

Тя каза, че спокойно можела да мине с една рокля, но тъй като това й било мания, предпочела да смени три.

 

Image 5538767 128

На въпрос дали се смята за най-луксозната абитуриентка, Габи отговори: „Доста етикети са ми били лепкани, но не мисля, че това би трябвало да ме обижда или да ме радва. Луксозна е всяка жена, която малко или много се поддържа и държи на визията си”./24 часа/

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук