19.3 C
Бургас
четвъртък, октомври 3, 2024

LED телевизор и 5 торти от „Дея Спорт“ за зрителите в зала „Младост“ 

Утре, вторник, е денят, в който на полето в зала „Младост“ ще застанат отборите на „Дея Спорт“ и „Олимпиакос“.

Мачът между бургаските волейболисти и тези от гръцкия гранд е реванш от осминафиналите от европейския клубен турнир за „Чалъндж къп“.

Началото е в 19:00 часа. Входът в зала „Младост“ ще е безплатен.

„Олимпиакос“ спечели първата среща с 3:0 гейма, но шансовете за нашите да продължат на четвъртфинал остават.

Необходима е чиста победа с 3:0 или 3:1, за да се стигне до „Златен гейм“ срещу звездната селекция на съперника.

Атмосфера за атрактивен мач в зала „Младост“ със сигурност ще има, а публиката може да се превърне в седми играч на полето за бургаските волейболисти.

Ръководството на „Дея Спорт“ е осигурило награди за зрителите. Томбола ще определи кой ще си тръгне с LED телевизор. Най-шумните и активни фенове на волейбола и разбира се на бургаския тим имат шанса да се подсладят с 5 торти.

Андрей Николов ще ръководи „Дея Спорт“ и срещу гръцкия гранд. Под ръководството на бургазлията, който доскоро беше помощник треньор на отбора, нашите спечелиха морското дерби срещу „Черно море“ с 3:1 /29:27, 23:25, 25:20, 25:17/ в предпоследния десети кръг от Супер Волей.

За MVP беше определен Валентин Братоев, който с 21 точки беше най-резултатен. Диагоналът Димитър Дулчев се отчете с 18 точки за успеха.

Реваншът от осминафиналите за „Чалъндж къп“ утре между „Дея Спорт“ и „Олимпиакос“ се очертава да бъде уникален завършек на мачовете през 2022 година за бургаския волейбол в зала „Младост“. „Да я напълним и заедно да направим запомнящо се шоу“, призоваха от бургаския клуб.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук