15.4 C
Бургас
неделя, октомври 6, 2024

Царево: Няма издирвани лица! Работи се по разрушаването на моста за Ахтопол. Вода от чешмите – да не се пие

Към момента нямаме лица на територията на Община Царево, които се издирват. Това съобщи кметът Георги Лапчев, след като по-рано днес бе разпространена информация, че един човек е изчезнал в Лозенец. Лапчев обяви, че полицията се е свързала с въпросния, който се намира в Резово.

Община Царево е разположила екипи във всички населени места на територията ѝ, които раздават вода и храна. Заедно с тях са и доброволци на Български червен кръст. Водата от чешмите все още не може да бъде използвана за пиене. Остава и препоръката на здравните власти да не се влиза в морето в района на засегнатите от наводнението райони.

Обстановката в общината постепенно се нормализира. Продължава дейностите по източването на яз. „Потурнашки“. Продължават и дейностите по разрушаването на компрометирания мост след град Царево по републиканския път в посока Ахтопол. Дейностите по разрушаването и монтирането на новата сглобяема конструкция ще продължат няколко дни. Днес трябва да завърши доставката на останалите елементи за новия временен мост.  

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук