19.9 C
Бургас
неделя, октомври 6, 2024

Николай Димитров печели с 57% пети мандат в Несебър

Независимият кандидат за кмет Николай Димитров печели пети мандат в Община Несебър с 57% подкрепа от гласувалите срещу 43% вот за бизнесмена Иван Дашев, подкрепен от „Български съюз за директна демокрация”. Разликата между Николай Димитров и Иван Дашев е над 1546 гласа.

Николай Димитров води убедително  в секциите в Новия Несебър, кв. Черно море, с. Равда, с. Тънково, в к-с Слънчев бряг, както и в трите секции в Свети Влас.

В Обзор, градът, в който се проведе референдум за отделянето от Община Несебър, в едната секция Димитров губи, но в две от секции печели повече гласове от опонента си Иван Дашев. Разделени наполовина са гласовете в с. Оризаре, където днес бяха арестувани двама мъже за купуване на гласове.

Победата на Николай Димитров беше отбелязана в Несебър със заря.

„Всички живеем под едно небе, но хоризонтът, оказва се, е различен за всеки! Благодаря ви за подкрепата, приятели! За пореден път доказахме, че сме единни! Благодаря ви, че с вашата неспирна помощ успяхме да опазим Община Несебър! Вие сте най-големият ми стимул да работя с визия за бъдещето всеки ден!“, написа Николай Димитров.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук