20.4 C
Бургас
четвъртък, октомври 10, 2024

Учителката Рада Гешева е убита от сина си с десетки удари с два ножа: „Исках да я приключа!“

Около 4 ч. сутринта вчера Георги Генджов намушква майка си десетки пъти. 64- годишната, уважавана в града учителка по литература Рада Гешева издъхва от раните си.

„След като първит нож  се  е счупил, той е прибегнял към втори, като  е нанесъл няколко десетки наранявания на майка си в областта на гърба, в областта на бъбреците, в областта на краката и ако мога дословно да цитирам казанато от него по време на разпита – унищожих и бъбрека”, заяви на брифинг днес окръжният прокурор Георги Чинев.

viber image 2024 01 22 11 21 34 538

На сина и е повдигнато обвинение за убийство по особено жесток и мъчителен за жертвата начин.

„Това е едно от тези престъпления, които можем да наречем- венец на жестокостта! Това, което за мен е покъртително е, че извършителят не проявява никакво съжаление и разкаяние за случилото се. Напротив хладнокръвно заявява, че е искал да приключи майка си”, каза още прокурорът  

24- годишният младеж е криминално проявен. През 2017 година  е задържан за притежание на наркотици. Седем пъти е настаняван в Центъра за психично здраве, като само през последната година е лекуван три пъти. Нямало е обаче сигнали от родителите му, че проявява  агресия, съобщи Директорът на ОДМВР-Бургас ст.комисар Емил Павлов.

Предстои да се извърши експертиза на сина дали по време на извършване на престъплението той е бил вменяем.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук