14.9 C
Бургас
понеделник, октомври 7, 2024

Старши сестри от Бургаската болница поздравиха своя колега за спечелен приз

Старши медицински сестри от вси           чки 30 отделения на Бургаската болница се събраха в аулата на лечебното заведение днес, за да поздравят своята колега Станка Василева.Навръх празника „Вяра, Надежда и Любов”,  комисия от водещи специалисти в сферата на здравеопазването я определи за медицинска сестра на 2011-та година в Бургаска област.

b7654b34605923bc2f87a8ecd530d441„С професионалните си умения сестра Василева накара всички нас да се гордеем с нея”, каза Татяна Пейчева – главна сестра на болницата, по време на съвета на старшите сестри.

Наградата за медицинска сестра на годината бе присъдена за доказан професионализъм в работата, висока степен на удовлетвореност на пациентите, професионално развитие и умение за работа в екип.

Станка Василева работи в ортопедичния кабинет на Спешното отделение към МБАЛ-Бургас и има 32-години стаж в болницата.

Под овациите на своите колеги тя бе поздравена от изпълнителния директор на лечебното заведение д-р Георги Матев.

Той заяви, че медицинска сестра Василева заслужено е станала носител на приза, както и че се гордее с всички медицински сестри в Бургаската болница.

„Пациентите, с които съм работила, са толкова много, но никога не съм ги делила. Винаги съм се отнасяла към тях по еднакъв начин с уважение и грижа”, каза Станка Василева.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук