19.8 C
Бургас
понеделник, октомври 7, 2024

Готови ли сте за горещ музикален август на остров Света Анастасия?

Ако през юли сме „заредили батериите“ за страхотни летни преживявания, то август ще ни изненада с богата палитра от събития в Бургас. Остров Света Анастасия се готви да отбележи 10 години от откриването си като туристически комплекс. Ето защо в най-летния и отпускарски месец любимата дестинация на бургазлии и гости на града ще предложи незабравими преживявания. Всички концерти започват точно в 21.00 ч. Планирайте своето морско пътешествие и направете необходимата резервация на телефон 08882 004 124. Всички курсове по вода до обекта се извършват от Магазия 1.

На 2 август не пропускайте концерта на уникалното трио „Deja Vu“ – Миро Станчев, Бранимир Недков и Дражо Бошнаков. Това са три момчета, които успешно съчетават поп пеене с оперно звучене, и са любимци не само на бургаската публика! Триото ще се представи с нови вокални аранжименти световни поп и рок хитове, българска и балканска музика, както и свои авторски песни. „Deja Vu“ концертира активно в България и чужбина.

Герасим Георгиев – Геро ще гостува за първи път на острова със страхотната музикална комедия „НеТАКТично“ на 3 август. Представяте ли си директор на музикален институт, спуснат отгоре без никаква квалификация? Без представа от симфонична музика и взаимоотношенията в един оркестър, за него думата „такт“ е непонятна и в музикален, и в морален аспект. Оркестровата партитура включва класика, джаз и фолклор в изпълнение на Симфониета-Враца. Освен блестящото присъствие на любимеца на публиката Геро, участници в този концерт-спектакъл са сопраното Росица Метаниева и младите, но вече добре познати актьори Соня Ковчезлиева и Илиан Божков. Автор на идеята и сценария е Юлия Манукян, а целият спектакъл преминава под диригентската палка и режисура на Левон Манукян.

На 8 август за пореден път ще посрещнем спектакъл от афиша на Държавна опера – Бургас, а ден след това, на сцена под звездите, ще чуем най-добрите рок парчета на група „Конкурент“. Тя е вече 37 години на сцената, а тази година издаде и нов албум „„По трудния път” с 14 парчета.

Дамите отсега са нетърпеливи за едно от най-чаканите събития на магичния остров – концерт под звездите с Папи Ханс. Изпълнителят, който показа и страхотни танцувални умения в последния сезон на телевизионния формат на Dancing starts, ще акостира в лятната нощ на 10 август. Константин Трендафилов, известен с артистичния псевдоним Папи Ханс, ще ни пренесе в красотата на летния сезон с някои от най-прочувствените и известни хитове.

Запазете датата 15 август и елате да празнуваме заедно рождения ден на острова като туристическа дестинация. Ще има много вълнуващи моменти с дневните курсове с кораба. А гвоздеят на програмата ще бъде концертът на една от най-обичаните български групи – Мери Бойс Бенд.

Няма да е истинско лято, ако не танцуваме и пеем заедно с легендарния Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“? Миналото лято билетите свършиха с едно намигване, затова се подгответе от рано за 16 август. След тях на морската сцена ще се качат не една, а две групи! „Остава“ и Hayes&Y ще изпълнят най-големите си хитове. 

На 23 август един нов формат ще срещне своя попътен вятър. Очаква ви музикален проект „Лисицата и котараците“ с Милица Гладнишка, Николай Воденичаров и Иван Велчев.

DJ Party с Double D ще се развихри на 24 август за страхотно парти с ремикс на най-популярните парчета. Третата за сезона Гръцка вечер ще е и последното събитие за месец август – на 30-ти. Тя ще е с участието на Dari Galini, Asteri Band и Начко Богданов – пригответе се за най-горещите хитове от южната ни съседка.

Очаквайте още информация за всички предстоящи събития, както и пускането в продажба на билети за тях. Следете и страницата на Остров Света Анастасия във Facebook, както и платформата events.gotoburgas.com.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук