26.1 C
Бургас
събота, октомври 5, 2024

Рамадан Аталай: Манипулация е, че ще има среща между Доган и Пеевски на „Росенец“

Срещата с част от актива на ДПС в лятната резиденция на Ахмед Доган започна в 13 часа и продължи близо три часа. На нея бяха поканени само депутати от партията и членове, които са изразили подкрепа си  за Доган при настъпилия разрив в отношенията с Делян Пееевски.

Пеевски не се присъства, но беше поканен другият председател – Джевдет Чакъров. По непотвърдена информация утре се очаква срещата с актива на ДПС да продължи с членовете на партията, които подкрепят Делян Пеевски.

В лятана резиденция в Росенец първи пристигна  Рамадан Аталай, който обяви преди дни, че  Ахмед Доган е поискал движението да не го подкрепя правителство на ГЕРБ и затова  беше изключен от парламентарната група на ДПС.

По непотвърдена информация утре се очаква срещата с актива на ДПС да продължи с членовете на партията, които подкрепят Делян Пеевски.

„Това са манипулации, мога да ви кажа, това са манипулации, не вярвам след като вече е решено, че връщане назад няма, да има други срещи”, заяви Рамадан Аталай”, след края на срещата.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук