23.8 C
Бургас
неделя, октомври 6, 2024

Нова инициатива на Конна база „Парк езеро“- Бургас

От днес, последният ден на месец Юли, както и всяка сряда от 18.00 ч. Конна база „Парк езеро“- Бургас ще провежда състезателни паркури. В тях учаастие ще вземат състезатели, както от ККС „Кан Крум“- Бургас, така и всички желаещи състезатели- професионалисти и любители на този красив спорт. В паркурите са поканени да се включат и състезатели от спортни клубове от други градове в страната.

Заедно със състезателите по прескачане, за участие в своето амплоа са поканени бургаски творчески групи – музиканти, танцьори, артисти, демонстративни спортни изпълнители, които имат желание да споделят своето творчество с публиката на Конна база „Парк езеро“- Бургас.

Предвидено е състезателните паркури да се провеждат всяка сряда, когато времето позволява и участниците не са на състезание извън Бургас. В зависимост от възрастовата група на ездачите и конете препятствията ще бъдат на височина до 80см, до115 см и над 125 см.

Тази сряда ще бъде репетиция за последващите състезания, а надскачанията ще са в часовете от 18.00 ч. и 20.30 ч. Поканени са всички любиели на красивия конен спорт, както и гости на града да се насладят на майсторските паркури.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук