12.1 C
Бургас
вторник, октомври 8, 2024

Гигантски ММА ръкавици висят на няколко ключови автобусни спирки в Бургас, наближава турнирът BRAVE 86 

Обратното броене започна. Остана по-малко от месец до първото в спортната история на България събитие от световната организация BRAVE FC. То се промотира активно по различни начини.

Гала вечерта е на 24 август в спортна зала “Арена Бургас”.

Вече е ясна основната файткарта на грандиозната Гала вечер BRAVE 86 Burgas, която включва 7 стойностни ММА битки. Освен тях се очаква и подгряващата файткарта, която повече прилича на основна, тъй като включва имена, участвали неведнъж в главни събития.

BRAVE 86 ще се проведе на 24 август и ще е първото събитие от европейското турне на престижната ММА организация. То ще се гледа в цял свят, а мачмейкърите на UFC също ще следят за нови таланти. Затова и организираните битки са на толкова високо ниво.

В главната среща на вечерта ММА ветеранът Атанас Джамбазов (25-5) ще се изправи срещу една от звездите на BRAVE – Мохамед Саид Маалем (12-6) в тежка категория. Джамбазов е един от ветераните в българския ММА, но от години живее и тренира в Лас Вегас в залата Xtreme Couture, където помага в подготовката на UFC бойци като Франсис Нгану, Александър Волков, както и на българина Благой Иванов „Багата“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук