21.1 C
Бургас
неделя, октомври 6, 2024

Костадинов от Москва: Управляващите страната ни си позволяват да  рушат връзки, изграждани десетилетия

След официалната церемония в 12 ч. имахме среща със зам.-ръководителката на инвестиционната политика на Тамбовска област, Олга Камнева. Оказа се, че Тамбов, един от силно развиващите се градове близо до Москва, е побратимен с Добрич и има желание да развива сътрудничество със столицата на Добруджа.“, написа вчера  Костадинов в социалната мрежа Фейсбук. 

В публикацията си той  съобщава още, че кметът на Добрич отказвал всякакво сътрудничество и изразява  подозренията си, че това е лично решение на градоначалника, за което едва ли знаят в общинския съвет.  Костадинов е категоричен, че народният представител, избран от от Добрич – Константина Петрова, ще провери това и че  ситуацията е показателна за цялата ненормална обстановка в  държавата ни, в която управляващите си позволяват да рушат връзки, изграждани десетилетия преди това.


„А през това време на форума се подписаха споразумения за съструдничество на стойност милиарди между световни столици. Просто ни е бедна фантазията колко безнадеждно сме изостанали от модерния свят. Перспективата ни е много проста – или отхвърляме колониалния гнет, или България ще бъде доубита от колонизаторите и техните компрадори.“, пише още Костадинов. 

Той призовава  българските граждани на 27 октомври да направят избор и да  изберат свободата.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук