23.2 C
Бургас
вторник, октомври 8, 2024

Елате на премиерата на новата книга на Мария Лалева

Един от най-обичаните и четени съвременни български автори – Мария Лалева, ще представи премиерно новата си книга „Пътища от огън“ в Бургас. Тя ще очаква всички желаещи да се срещнат с нея от 18:00 ч. на 14.10.2024 г. (понеделник) в Гранд хотел и СПА Приморец. Входът е свободен, ще има книги на място, както и възможност за автографи.  

Сюжетът, събран на внушителните 544 страници, облечени в ярки огнени корици, разказва историята на Карим от Сирия – бягащ от войната бежанец, изгубил цялото си семейство в бомбардировка. У нас той ще преоткрие любовта, но ще се пребори ли с човешките предразсъдъци и догмите на обществото? Отгърнете кориците на „Пътища от огън“ и откройте сами.

„Новият роман на Мария Лалева „Пътища от огън“ навлиза във взривоопасната зона на човешките взаимоотношения. Зона на търпимост и вглеждане в другия. Роман, който говори за нас днес – кои сме? Човеци ли сме? Във време на разделение и омраза романът е опит да ни събере заедно, да ни успокои, че можем да живеем с другите“ – казва за творбата журналистът Георги Тошев

Мария Лалева е истинска сензация, като всеки неин следващ роман се превръща в широко дискутирана тема. Първата ѝ книга „Живот в скалите“ (2018 г.) шест години е в класациите за най-продавана книга. Оглавява Топ 100 на „Хеликон“ за най-продавана книга (2019), Топ 50 – за най-продаван български автор (2019 и 2020), обявен е и за най-продаваната книга на десетилетието.

Сходни успехи постига вторият ѝ роман „Пасиансът на архангелите“ (2021 г.), който също е начело на класациите. Мария Лалева е отличена с престижната награда „Жена на годината“ в категория „Култура“ за 2019 г. Какво е подготвила за читателите този път и къде ще ги отведе изкусно разказаната многопластова история? Заповядайте да разберете.

Мястото е „Приморец“, денят 14 октомври 2024 (понеделник), часът: 18,00.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук