14.9 C
Бургас
понеделник, октомври 7, 2024

Милена се завърна здрава от Израел

Милена Денева пребори тежкото онкологично заболяване Сарком на Юинг и вече се завърна в родния Бургас. В продължение на 9 месеца тя претърпя поредица от сложни операции, лъче и химиотерапии в специализирана клиника в Тел Авив. Сега на всеки три месеца ще пътува до столицата на Израел за контролни прегледи. Младото момиче се притеснява от шума, който се вдигна около нея и не иска публични изяви. 43a5812570d755a8869126c3568dbf80Тя благодари на всеки, който е станал съпричастен с нейната битка с болестта и е помогнал.

Само за лечението в клиниката бяха събрани и преведени 70 хиляди долара. В благотворителните каузи се включиха много сърцати българи. Между тях беше и Рафи Бохосян, който озвучаваше някои от концертите, а в други се включи с изпълнения. Сега Милена редовно следи изявите му в X Faktor и го подкрепя с СМС-и. Момичето иска да благодари на всички, които са я подкрепяли през изминалата една година, и без които лечението й нямаше да бъде възможно. В кампаниите се включиха кметът на Бургас, общинската администрация и всички общински съветници, много музиканти по инициатива на изветния певец Стефан Илчев, журналисти, един от основните двигатели беше специалистката по бодиарт Теодора Калчева. Различни фирми също направиха кампании като Мастърхаус, магазини Сара, студентската дискотека KIBO live klub и Black Bettydf432e569d359b19a65ec60007cfc919

Трудно могат да бъдат изброени всички, а и в Израел Милена също е срещнала разбиране и подкрепа. Един български медик, д-р Бина Саруси, е била през цялото време близо до нея.

Милена и семейството й благодарят за всяка „подадена ръка”!

 

 

 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук