26.5 C
Бургас
четвъртък, октомври 10, 2024

Музикалното училище в Бургас с концерт за Деня на християнското семейство

Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров“ в Бургас по традиция отбелязва Денят на християнското семейство и православната младеж  с Концерт класическа музика. Той ще се състои на 21 ноември от 18 часа в залата на Областна управа Бургас.

dd69c0ab057e0e0074b3919786776749И тази година символични домакини на проявата ще бъдат най-малките възпитаници на учебното заведение. Децата са подготвили специална изненада – подарък за всеки зрител, ръчно изработени картички,оригами и ангелчета. Гостите на празника ще получат и послания за доброто и семейството, защото семейството е свято и в него децата трябва да бъдат щастливи.  Да бъдат прегръщани, да бъдат обичани, да се радват на любовта на родителите си, но и да се научат да бъдат добри. Да се научат  да бъдат отговорни  и толерантни.

На сцената ще прозвучат класически произведения изпълнени от младите таланти на пиано, цигулка, виолончело, флейта, фагот, обой,акордеон и ударни инструменти. В празничната инициатива ще се изяви  и най- новата формация на Музикалното училище – Детска вокална група „Дъга“ с ръководител Виолета Маврова.

Денят на християнското семейство  е  повод да се замислим, да отворим душите и сърцата си за доброта.

 

И тази година традиционен съорганизатор на  концерта  е Областна управа.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук