11.1 C
Бургас
вторник, октомври 8, 2024

Херо жури на кастинга за мис “Национален отбор”

Кастингът за Мис Национален отбор в Бургас ще се проведе в хотел Космос с начален час 10:00 часа. Специален член на журито ще бъде старши треньора на „ПСФК Черноморец Бургас“ Димитър Димитров – Херо.

d0fa208f56bda979d094c9c605d3f522Кампанията на уникалния риалити-формат, патентован за първи път от българин, стартира точно преди 15 дни. До момента желанието си да участват в кастинга за официален талисман на българските национални отбори по футбол, волейбол и баскетбол заявиха над 780 момичета от цяла България. Освен знаменити български спортисти, на регионалните кастинги ще присъстват и Магдалина Вълчанова, създател на конкурса, както и професионален психолог. Инициативата се осъществява с официалната подкрепа на Българския футболен съюз, Българската федерация по волейбол, Българската федерация по баскетбол и Българския олимпийски комитет.

 

Мис “Национален отбор” ще бъде коронясана през юни тази година след национален конкурс под формата на кастинг в 7 (седем) български града по време на финална церемония за връчването на титлите и короните, която ще бъде излъчена в ефира на Българска Национална Телевизия.

 

 

 

 

.

 

 

След провеждането на кастинга по градове, ще бъдат определени финалистките на конкурса. Те ще преминат последния му етап, в който ново жури ще определи кои три момичета печелят титлите Мис “Национален отбор” – футбол”, Мис „Национален отбор“ – волейбол и Мис „Национален отбор“ – баскетбол. По време на бляскава телевизионна церемония трите момичета ще бъдат коронясани и провъзгласени за официални талисмани на национални спортни отбори. Това ще се случи за първи път в света.

 

 

“Идеята е напълно оригинална и не съществува никъде по света” – казва Маги Вълчанова, създател на идеята, продуцент на конкурса и самата талисман на българския национален отбор по футбол по време на квалификациите за Евро 2004 и на самото първенство в Португалия през 2004 г. – “реших да вложа цялата си енергия в подобно начинание, защото съм сигурна, че женската красота може да бъде вдъхновяващ съюзник на големите спортни постижения. Мисля също, че българският фен ще приеме с гордост една красива „мис“ на своите трибуни.”

 

 

Какви привилегии и задължения носи титлата Мис “Национален отбор”?

Титлата ще бъде дадена на онези момичета, което докажат в най-висока степен, че са достойни за нея. След връчването й, нейните носителки ще започнат своята активна дейност, свързана с подкрепа на отборите, които представляват – ще пътуват заедно с тях на важни състезания, ще присъстват на домакинските им мачове и ще имат задължението да създават позитивни нагласи към тях в България. Титлата ще се връчва за срок от две година, след което с нов конкурс ще бъдат избирани следващите носителки.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук