23.2 C
Бургас
вторник, октомври 8, 2024

Победителите от третото издание на „Бургас търси талант” заснеха второ видео

Победителите от третото издание на „Бургас търси талант” Стефан и Кристиян заснеха второто си видео, както обещаха. Снимките са направени на бургаския плаж и Морското казино. 807a6b43eb4f4ce6dc8420e096a226cfВидеото е заснето буквално за няколко часа… Заснемането и монтажът са дело на основателя  на конкурса „Бургас търси талант” Иван Бъчваров.

 

Както се казва, колелото се завърта на бързи обороти… След бургаската интерпретация на  „Don’t you worry child” на Swedish House Mafia, дуото Стефан и Кристиян има амбицията да запише авторска песен, която да се върти по родните музикални телевизии.

Авторската песен, по която усилено работят, е по текст на Атанас Нейчев и е със заглавие „I love you as the world loves music”.

И все пак, за да са „в час” с предпочитанията на аудиторията, допитват се до нея чрез мрежата „Фейсбук”. Мненията натежават за Lenny Kravitz и „Ain’t No Sunshine”.

Дали следващото видео ще е авторско или кавър, ще почакаме и ще видим и чуем…

А до колко добре се е получила „Don’t you worry child”,  можем да преценим сами http://www.youtube.com/watch?v=EAWF8M3v8R4

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук