23.8 C
Бургас
понеделник, октомври 7, 2024

Теодосий Спасов подкрепя Бургас в Граматиково

Днес едно от най-големите села в община Малко Търново – Граматиково, ще съчетае магнетичната си атмосфера с невероятния Теодосий Спасов и неговия оркестър. Те ще станат част от лятното турне на „Бургас 2019“, съобщиха от пресцентъра на общината. Подготвена е специална селекция с едни от най-завладяващите авторски произведения на музикантите.

d0ca86b56204e19621592c797facab78

„Подкрепям Бургас в битката за културна столица на Европа и с удоволствие очаквам срещата с публиката в Граматиково“, заяви  преди концерта кавалджията Теодосий Спасов. Село Граматиково се намира на 80 км. от гр. Бургас, като и този път до мястото на събитието ще има осигурен и безплатен транспорт от Бургас.

С оглед на по-добрата организация и удобство на пътниците, всеки, който избере този начин на придвижване, ще трябва предварително да се снабди с билет, който да представи при качване в автобуса. Билетът е безплатен и има за цел единствено да гарантира мястото ви в автобуса както на отиване, така и на връщане. С билети може да се снабдите до 17 часа днес в сградата на Община Бургас, както и в Туристически информационен център (на входа на подлеза на Операта). И този път автобусите ще тръгват от Областна управа – Бургас в 17:00, а връщането е веднага след концерта – в 22.00 часа.

Всички събития, включени в програмата на Burgas 2019 Summer Tour, са с вход свободен.Кандидатурата на Бургас за културна столица на Европа 2019 е подкрепена от 13-те общини в област Бургас. Повече информация ще намерите на фейсбук страницата: https://www.facebook.com/Burgas2019.Пълната програма на Burgas 2019 Summer Tourе качена на страницата на община Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук