23.8 C
Бургас
понеделник, октомври 7, 2024

Избраха „Топ лице“ – Слънчев бряг 2013

19-годишната Екатерина Яковлева е новото „Топ лице“ на Слънчев бряг 2013, съобщават от ПРофайл. Модният корифей на родното Черноморив Димитър Увалиев бе продуцент и водещ на красивата надпревара.
Официален домакин на събитието бе култовия клуб Мания, Слънчев бряг. За да оценяват претендентите за красота във Вип ложите се настаниха: Славчо Тошев, Наско Лазаров – ПРофайл, местни спомоществуватели и модни ценители.
66daa388174c9b55449a2edb2e186ce6
За „Топ лице“ на Слънчев бряг бе избрана Екатерина Яковлева, която от 3 години живее в курортния комплекс. Занимава се с танци, учи маркетинг и мениджмънт в Несебър. Зодия Стрелец е, а свободното време си време прекарва във фитнес залата. Няма приятел.
Родом е от Казахстан. Преди 3 лета идва на поочивка с родителите си и пленени от красотата и климата на нашето Черноморие оставата да живяет завинаги тук. Топ лицето на Слънчев бряг за 2013 та има сестра,която се занимава с мода. Самата Екатерина не крие плановете и амбициите да я последва.
Като типичен представител на зодия Стрелец иска да стане известен модел и да стартира кариерата си именно от България.
В Елените, Свети Влас и Несвбър красивия тип модел организира тематични вечери  “ В памет на Висоцки“ и е убедена,че един ден името й ще се прослави не само у нас, но и по Света, допълват  още от ПРофайл.
7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук