20.4 C
Бургас
петък, октомври 11, 2024

Ева Найденова: Гого ми каза, не плачи- пей!

„Гого толкова ме обичаше, че ме измами – накара ме да изляза от стаята, за да почине. Това сподели пред bTV Ева Найденова, съпруга на починалия Георги Найденов от „Тоника“, пише 24 часа. Тя сподели, че най-тежкият момент за нея била диагнозата на мъжа й. „Знам кое предизвика тази болест, но няма да кажа“, допълни тя.

221fa955cc3aaed22d697cfbf1d558e0Певицата разказа за една огромна кристална награда, която те спечелили от музикален фестивал в полския град Сопот. Купата тежала около 30 килограма. Един ден, съвсем ненадейно, сякаш от нищото, се счупил капакът й. Малко след това Гого се разболял. А после съвсем мистериозно изчезнала основата на тежката кристална купа. „Тя не може да се дематериализира току-така“, коментира Ева.

Тя и останалите трима от „Тоника“ – Милица, Ралица и Драго бяха категорични, че заради паметта на Гого ще продължат да пеят, да бъдат заедно и да радват почитателите им. Ева сподели, че в последните месеци, когато Гого вече не можел да говори, си пишели в една тетрадка. Веднъж тя се разплакала, а той й написал: „Не плачи! Пей!“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук