20.4 C
Бургас
петък, октомври 11, 2024

Вижте картините на Моновски в подлеза на Механото

Нестандартна изложба подготвя художникът Мирослав Моновски. Магът на компютърната графика ще представи 120 свои творби в подлеза до Механото. Всички посетители и минувачи ще бъдат „свободни“ да станат притежатели на рисунките му.

348363799f4d0bb7bd416bf7e0c5c182

Експозицията е озаглавена „БезЦЕНнИ графики и думи на художника“ и ще бъде открита днес от 17.00 часа. „Надявам се изложбата да продължи поне два дни, но от друга страна за мен като творец ще бъде голям комплимент, ако хората оценят творчеството ми и пожелаят моите рисунки да красят техните домове и офиси“, сподели Моновски, който за трети път гостува с изложба в Бургас.

Настоящата експозиция включва принтови разпечатки на компютърни графики. Авторът ще представи впечатляващи Corel Draw композиции на красиви бургаски пейзажи, натюрморти и портрети на бургаски интелектуалки. Заедно с картините на автора в подлеза на Механото ще бъдат показани и колажи със стихове на старозагорската поетеса Мария Донева. Час по–късно, в 18:00, тя ще представи книгата си „Шепа лъскави череши”, в зала „Петя Дубарова” на КЦ „Морско казино”.Двете събития се организират със съдействието на Община Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук