14.9 C
Бургас
понеделник, октомври 7, 2024

Дамите в Бургас с гранд ревю за 8-ми март

Гранд Хотел&СПА Приморец отново ще бъде домакин на превърналото се в традиция бляскаво ревю Lady’s Fashion Trends, което ще се проведе на 06.03.2014г от 19:30ч. в гр.Бургас. Водещи модни марки от различни брандове се включват в специалното ревю, за да покажат най-новите си колекции, подходящи за дамите по случай най-красивия женски празник – 8-ми март.

48ead21da0e6a00edf9bfc9d86b332d9

За сега организаторите издават една малка част от участниците, сред които се отличават имената на дами като певицата  Вероника Шкетиева и Стойка Хаджиева. Гостите ще имат възможност да се запознаят и с уникални бижута. Тенденциите в грима и прическите ще бъдат демонстрирани от Никола Иванов и Румен Николов.

По котешката пътека, обгърнати от изящната обстановка на петзвездния хотел Приморец, ще дефилират дузина красиви бургазлийки, сред които и Даниела Неделчева, достигнала до челната тройка на Мис България 2013.

Водеща на бляскавата вечер ще бъде светската журналистка Нина Никол, а за настроението на гостите ще се погрижи Георги Дюлгеров. “ И тази година съм решила, събитието да бъде обвързано с благотворителна кампания, този път в помощ на една млада дама от Бургас, бореща се с най-страшната диагноза – рак“, споделя организаторката Ваня Кирова.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук