Кулинарните фантазии започват от салатите микс от марули и рукола със дресинг, с привкус на смокини, преминават през предястията с екзотични подправки, като шафран, див лук, босилек, естрагон, сос рокфор; емулсии от чушки, моркови; диви гъби и стигат до основните ястия със свинско, пилешко, пуешко, гъши дроб или рибни деликатеси. За любителите на изискани ястия ресторантът предлага и гурме кухня- ястия, в чието приготовление и начин на поднасяне са вложени специални съставки, особено старание и творчество.
Предложението на главният готвач на Интерхотел „България“ за финал на кулинарното приключение е десерт- истинско произведение на изкуството, на което не може да устоите. Може да избирате между шоколадов десерт с течен център, френска домашна торта и дори торта от моркови.
Ако искате да изненадата специален за вас човек с изисканото меню може да си резервирате и „Маса за специални моменти“. Една красива и емоционална идея на флориста- аранжор на хотела Ради Вълканова. Не е задължително да имате повод да посетите ресторанта на Интерхотел „България“. Направете го за емоцията! За удоволствието от една хубава вечеря, в приятна компания и сред красива обстановка!